Recenzja ambasadora

ZOLUX

Sery himalajskie ZOLUX

Sery himalajskie

Autor: Natalia Jasińska-Gbiorczyk


Sezon jesienno zimowy to odwieczna rozkminka czym zająć Gangusy żeby ich nie trzymały się jakieś głupoty 😅 wtedy na pomoc przychodzą wszelkie gryzaki, które zajmują ich na długi czas min. Ser Himalajski od @zoluxpolska_official ale muszę stwierdzić, że rozmiar S jest stanowczo dla nich za mały 😅 szybko rozpracowali tę wielkość 😊 jak już skończą testować resztę zaopatrzymy się w większy kaliber 🤪 Serki znakomicie zaspokojają potrzebę gryzienia . 🧀 Cheese Bone wytwarzane są ze świeżego mleka, pochodzącego od krów wypasanych na łąkach przez co najmniej 180 dni w roku. Wszyscy producenci mleka spełniają wymagania dotyczące jakości produktu. Tradycyjna receptura Himalaya - przekąski produkowane są w Europie zgodnie z himalajską recepturą. Cały proces produkcji to 22 etapy, z których większość wykonuje się ręcznie. Mleko najpierw przekształca się w ser, który następnie jest prasowany i suszony przez 3 miesiące. Finalnie produkt jest cięty na różne rozmiary. Przysmak do przeżuwania, w 100% naturalny, bez dodatków, konserwantów ani barwników, bezglutenowy, ubogi w laktozę, za to bogaty w białko i wapń. Znajdziecie Rozmiary od S do ogromnych Giant które mają aż 5 cm grubości 🤪 Jakby co, są naprawdę smakowite, Gandzia załapała dzięki nim, że można jednocześnie robić susełka i trzymać w paszczy rzecz😎 . . @topfordog . . . . . . . . #ambasadortopfordog #topfordog2021 #topfordog #chihuahua #cheeselover #gryzakdlapsa #gryzakidlapsów #pies #dogfluencepolska #chihuahuas

Zobacz oryginalną recenzję
Sery himalajskie ZOLUX

Informacje i kontakt

Informacji na temat plebiscytu oraz zgłoszeń produktów i usług udzielają:

Nina Gowin - organizator plebiscytu
n.gowin@dogandsport.pl


Małgorzata Czekała
m.czekala@dogandsport.pl


Katarzyna Rożko
k.rozko@dogandsport.pl